Soft Gallery

Soft Gallery is een Deens merk dat de focus legt op zachte en vrolijke kinderkleding. Voor je kindje is het natuurlijk super fijn om kleding te dragen dat comfortabel zit tijdens het lopen en spelen. De kleding is eenvoudig qua stijl, maar voorzien van bijzondere prints en dessins. Bij elke collectie worden de prints ontworpen door verschillende kunstenaars over de hele wereld. Hierdoor zorgt Soft Gallery voor verrassende en exclusieve kinderkleding, zowel voor jongens als meisjes. Het doel daarvan is inspirerende verhalen via kleding over te brengen aan de kinderen.

Liefde voor je kleintje en de wereld

De kleding van Soft Gallery wordt gemaakt van biologisch en GOTS gecertificeerde katoen. Hierdoor ontstaat een kledingstuk dat zachtheid en comfort geeft aan de gevoelige en tere huid van je kleintje. Bij gewoon katoen worden veel bestrijdingsmiddelen gebruikt die niet volledig uit de kleding gewassen kunnen worden. Deze pesticiden komen dan in contact met onze huid. Voor ons niet goed, maar voor onze kinderen al helemaal niet! Zij kunnen dit soort schadelijke stoffen namelijk minder goed afbreken. Het gebruiken van biologisch en GOTS gecertificeerd katoen is dus heel belangrijk voor onze kleintjes.

De collectie van Soft Gallery kleding

De collectie bestaat uit zachte bodysuits, leggings, jasjes, shirtjes, broeken, jurkjes, T-shirts en vrolijke smimwear. Al deze items worden dus bewust en duurzaam geproduceerd. Goed voor het kind en het milieu. De kleding is tijdloos en makkelijk te wassen wanneer je kleintje heeft geknoeid. Hierdoor kunnen de kledingstukken lang en met veel plezier gedragen worden! Is deze collectie niet helemaal wat je zocht? Bekijk dan ook eens de kinderkleding van CarlijnQ, een vergelijkbaar merk met kleurrijke collecties.

Soft Gallery kleding kopen bij Vier Seizoenen

Wil je Soft Gallery kleding kopen? Shop het on- of offline bij Vier Seizoenen. Wij van Vier Seizoenen gaan voor de beste kwaliteit en die biedt Soft Gallery ook voor jouw kindje. Want met deze kleding is jouw zoontje of dochtertje een gelukkig kind. Je kunt dit merk online bij ons bestellen, maar ook offline hebben wij een winkel. Wij zijn gevestigd in hartje Leeuwarden waar we jou en je kleintje met alle liefde willen helpen!

© 2017 - 2020 VIER SEIZOENEN | sitemap | rss