Sorteer op
Sorteer op

Long Live The Queen

Long Live The Queen kinderkleding is een Nederlands kinderkledingmerk, dat elk half jaar met een nieuwe collectie op de proppen komt. Elke collectie kenmerkt zich door het gebruik van duurzame materialen en tijdloze dessins, zoals streepjes en andere leuke motiefjes. Ook worden er veel stofjes, knopen en linten hergebruikt voor het samenstellen van elke nieuwe collectie. Door het duurzame aspect kan je de truien, jurkjes en broekjes lang gebruiken en zijn ze zelfs een tweede leven beschoren bij een ander meisje. 

Voor meisjes van 4 tot 14

De verfijnde kleding van Long Live The Queen is speciaal gemaakt voor lieve meisjes en meiden in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Kleed haar aan als een meisje van deze tijd, in fijne rokjes, zachte jurkjes en de mooiste truien en t-shirts. Help haar bij het creëren van een eigen stijl, zodat ze vol zelfvetrouwen de wereld tegenmoet kan gaan. Het sprookjesachtige motto van dit merk is dan ook : "To reduce the footprint we leave behind and let our children live long and happily ever after."

Shoppen

BIj Vier Seizoenen shop je gemakkelijk online, maar ook offline zijn we te vinden; in hartje Leeuwarden hebben we een mooie winkel, waar de liefde en passie voor kinderen de hoofdrol speelt. Kom eens langs en bekijk de complete collectie van Long Live the Queen, maar ook van andere merken zoals Maed for Mini en Soft Gallery.

© 2017 - 2020 VIER SEIZOENEN | sitemap | rss